Tyriberget`s Dina`s Trine

18 Mai var Trine på sin første utstilling etter at hun ble jaktpremiert med 1.hare på jaktprøve, hun fikk da sitt første Cert.

På vårt treff i 2007 hadde vi invitert jaktprøvedommere fra både Sverige og Norge, og Jannicke benyttet da anledningen til å gjøre seg kjent med prøvereglene slik at det skulle bli jaktprøve med Trine, men for en travel dame som Jannicke er det ikke alltid tiden strekker til, og det ble ikke så mange treningsturene den høsten som de hadde planlagt,

Men 24.02.2008 og Trine snart 4 år, kom den store dagen, Jannicke som ikke er jeger, ei heller hennes mann Bjørnar, skulle ut på sin første jaktprøve med Trine, og ferden gikk til Sverige, til en av de Svenske Dommere de traff på treffet sist sommer.

Og for en debut, 1. Hare, og en heltent Jannicke som vi helt sikkert hører mer i fra når det gjelder Jaktprøver, jeger eller ikke dette synes hele familien var en helt ny og veldig fin opplevelse, noe å tenke på for andre som har Beagle selv om de ikke selv er jegere.

Vi har helt fra Trine forlot oss på Tyriberget for å få nytt hjem hos Jannicke og Bjørnar med barna holdt kontakten, de har vært år vært på treffet til beagle.no, og når noe nytt skulle skje, som utstilling og lignende, har de gjerne tatt turen innom Tyriberget og de har alltid vært grundige innfor nye oppgaver, men så har også ekviparsen gjort det svært så bra der de har vært med og konkurrere.

1 ak, 1 akk, 1 btk, BIM ble resultatene på Moautstillingen for Dina's Trine.

 

Fra dagen Trine fikk ny familie, en flott gjeng fra Stokke der både mor og far er veterinærer, og begge barna er oppfostra med Beagle, noe Jannicke har hatt i 25 år.