Hedalen 2007 tredje sesongen og utbedring av hytta starter.

 

Sessongpremieren i vårt jaktparadis.
03.07.07 reiste Ole Henrik og jeg til Kyribua for å gjøre klart, slik at Tor kunne grave ut tomta til det nye påbygget.
09.08.07. Tor har gravd ut til påbygget, og sovebrakka er på plass.
12.08.07 var vi en fin gjeng med 6 kamerater ovafor, og dugnadsånden og venting på jaktslipp var på topp.
25.08.07var Stig med Felix på besøk, og som dere ser arbeidet går unna.
Fra den 28.08.07. og frem til 09.09.07 var jeg bare hjemme og henta materialer og ting til bygget, og at jeg hadde så mange veldig gode kamerater som har stilt opp og hjelpa til har gjort at bygginga har gått som en drømm.
Stefan og Jan Robert i solkroken med ei velfortjent pause under snekringa etter at vi tidligere hadde hørt Tanja tispa til Stefan med kjempeloser der hun mellom hver gang hun under full los ble blåst inn og kobla mellom hver 1. premielos, noe hun hadde både 2 og 3 av hver dag.
Men hvor lenge var Adam i paradis? Søndag 16 September så det ikke veldig lovende ut med tanke på bygginga, 10 cm med snø lava ned på morgenen, men etter den svært så tørre og fine høsten ble det jo topp jaktvær.
17.09.07 dører og vinduer er på plass der inngangspartiet blir.
Dere som har vært på jaktprøve, bør etter hvert kjenne igjen både husbilen og Stefan med sin Øyestein Tanja, som satte stor pris på treninga rundt Kyribua som oppkjøring innfor Europamesterskapet for løs på drivende hunder, vi ønsker dem all den tur de kan ha innfor og under det store mesterskapet.
Etter 5 dager i Kyribua kom det fra Stefan; heller ei vekke her enn 14 dager på Bahamas. Makan til jakttereng med en så tett harebestand hadde han aldri opplevd. Det er synd at jeg ikke kan dømme her mente han da Bayass også jaga til 1. Hare uten tap på det knusktørre føre. Men selv det imponerer vel ikke Stefan som har Tanja som i detta paradis gjør det 3 ganger etter hverandre.
Og så er endelig den nye ovnen på plass, så her skall vi ikke fryse.
Før vi ga oss fikk vi åpna inn til gamlestua fra det nye kjøkkenet, og forblenda pipa med stein.
Vi har også fått langt bedre plass i stua, etter som vi har fått flytta kjøleskap og ovn inn på det nye kjøkkenet.
Dette har blitt veldig bra med god plass på kjøkkenet, og kjekt å ha 3 separate soverom.
Noe som også Era satte stor pris på etter å ha jobba kjempebra i 10 timer uten og fått til de helt store losreprisene, Men i sengene er det strengt forbudt for hundene selv om Era så sitt snitt til å utnytte situasjonen da vi slapp litt varme inn før natta.