Red Baron Crossfire.

l

Dette er en liten filmsnutt tatt på slutten av den første gangen Carlos opplevde å få se hva en hare var, etter ca 3 timer var jeg så heldig å få filma det siste påskrike denne flotte Oktoberdag, Carlos har hva jeg kaller litt av det gamle losmålet.

Når villdyret våkner, Era`s valper prøver å ta livet av en bamse, en grei trigging for valpene som går til med dødsforakt.

Når villdyret våkner, Boya`s valper prøver å ta livet av en kattebamse, en grei trigging for valpene som går til med dødsforakt.

Boya`s valper 4 dager gamle.

Trykk på bilde over og last ned filmen.

Inga jager hare,

8 1/2 mnd. gammel bruker vi her Inga som hjelp til Hero som er ei uke eldre, men han har aldri jaget hare før så da virker det som ei vitaminsprøyte og i løpet av en time hadde Hero sitt første påskrik på haren, og iveren var det ikke noe å si på.

Film 1.

 

Charlie og Inga jager hare

Film1

film2

Caia`s 3. valpekull  januar 2008.

Valper 18 dager

Valper 23 dager1

Valper 23 dager 2

Caia "Berta"

 

Tyriberget`s Fara

   

Fara er etter Caia og vår hannhund Bayass.

Fara jager hare

Fara jager hare1

Fara jager hare2

Fara jager hare3

 

Skansehøy`s Peewee                            

Peewee er en showbeagle vi henta fra en av Danmark`s ledende oppdrettere, og alt fra første dag han kom til oss har han vært en eneste stor positiv overraskelse. Første gangen han var i harehein 11 uker gammel, jaget han 7 minutter med bare noen sekunder`s tap i ny og ne, har også dette på sammenhengende film.

Disse 3 filmklipp er tatt opp 14.12.06 da han bare var 3 1/2 mnd gammel.

pewwe_jager_hare1

pewwe_jager_hare2

pewwe_jager_hare3