17. kull 2008 G-kull.
 
 

NUCH Royal Don Juan Trønder Bayass

Tyriberget`s Caia

14 januar kom det 8 valper 3hanner og 5 tisper, her var alle i fin form og alt ser ut til å gå bra.

Valpene fyller i dag 11.02.08. 4 uker og de feirer for første gang med ordentlig middagsmat, den siste uka har de bare fått leverpostei noe de har satt pris på, menyen består av farsekaker i villtsaus og poteter, alt kjørt i foodprosessor slik at det minner om barnegrøt.

Ellers er de allerede veldig flinke og både driter og tisser på avispapiret slik at ullmatta som de ligger på ikke blir tilgrisa, den har nå tross alt liggi ei uke uten at det er skjedd de store katastrofer.

Ellers går de ut og inn i bosoa der de best liker seg når de skal sove, men når jeg kommer og plystrer stormer de ut for å se om det vanker noe godter.

Caia synes nok livet er urettferdig der hun sitter og følger med, dette er jo en livrett for henne også.

 

Trykker du på bildet over får du se en filmsnutt av valpene 16 dager gamle, beklager det røde skjæret, det skyldes varmepæra.

Under bildene er tatt da valpene er 5 uker.

 

 

 

Tyriberget`s Gaia.

Jan Robert mista sin jaktkamerat Tyriberget`s Don Juan Ricco under jakt høsten 2006 bare 2 1/2 år gammel, Jan Robert har venta i 1 1/2 år på ny hund, fordi han ville ha hund fra Tyriberget igjen, og dermed har han 1. valg på Tispe, og hun skal hete Tyriberget`s Gaia.

 

 

Tyriberget`s Gunnfigther Sniff.

Da Bjørn var uheldig og mista sin øyestein og gode jaktkamerat Tyriberget`s Fast Sherif under hjortejakta i fjor høst, står han automatisk først på lista når han ønsker ny valp fra Tyriberget. Da Bjørn`s første hund hadde et cowboynavn fant vi ut at den andre burde ha det og.

 

 

 

Tyriberget`s Gromme Gorm

Gorm blir den nye jaktkompisen til Svein på Kennel MacSkofs Beagles i Lofoten, det blir hans første Beagle fra oss på Tyriberget. Vi får håpe Gorm innfrir forventningene, da Svein har stått på valpeliste hos oss i over 1 1/2 år.

Gromme Gorm jaget til 2. hare ÅP 31/10 2010

 

 

 

 

 

Tyriberget`s Garmin

Reinert Sangvik Susort fra Rykene

Det er fint og se at Reinert allerede har begynt med god kvalitetstrening med Garmin, og så fin belønning da.

 

 

 

 

 

Tyriberget`s Gina

Odd Arne Holden og bor på Nes i Ådal. Før Gina fylte 4 mnd, har hun hatt sin første hare på beina, en liten los på 5 minutter, så dette lover bra.

 

 

 

 

 

Tyriberget`s Goya

Kalle og Jorunn Sjøblom fra Horten

 

En stor dag og en fin prestasjon av både Goya og fam. Sjøblom på Moautstillingen 2009. Resultatet 1. JK, 1. JKK + CK, BTK, BIR, 3. BIS Taler for seg. Hører det er stor feiring i Horten med grilling av indrefilet på menyen, kan tro Goya og Kalle er fornøyde.

 

 

 

Tyriberget`s Gomodige Wilma

Tanja og Ole fra Heggedal

 

 

 

 

Tyriberget`s Grand Galla Lissi

Asbjørn Nilsen fra Svindal