14. kull 2006 F-kull 4.
 

N.U.Ch. Royal Don Juan Trønder Bayass

N.J.Ch.Tyriberget`s Boya

21 Mai kom det 10 valper 6 hanner og 4 tisper, men dessverre var 2 av tispene for svake og døde etter ei lita stund.

 

Tyriberget`s Fant, reiste med Kåre Hagen en jaktkompis av Finn fra Fagernes som har Bamse, en kullbror til Boya. Kåre har stått på venteliste etter Boya i nesten 1 år, så vi får håpe Fant blir minst like god som Boya og Bamse. Kåre har Drever fra før, men denne gangen ble det Beagle.

 

 

Bjørn var uheldig og fikk en valp som dessverre ikke var helt ok etter Sandy i våres, da var det en selvfølge at det ble registrert en ny valp kostnadsfritt ved første anledning, Denne fikk navnet Tyriberget`s Fast Sherif og blir en fin leikekamerat til Figo Balder. Så nå blir det fart i stua hjemme i Holmestrand.

1. jk, 1. jkk ble resultatene på Moautstillingen for Fast Sherif.

 

Tyriberget`s Felix skal gjøre det utrygt for harepusene i Våle sammen med Stig, som her poserer med sin nye jaktkompis, sin sønn, kone og svigermor. De har for øvrig allerede blitt gode venner av oss, ikke rart, en så fin familie med slikt godt humør skal en leite lenge etter.
 

Tyriberget`s Fia Furix er for tiden blitt Oslofrøken, men da det allerede er Beagle i familien og med muligheter for jakt i hjemmekommunen Vesterålen går det sikkert fint.

 

Og så endelig var det en familie som turte kalle valpen det fine navnet Tyriberget`s Fiasko. og har det første året hatt bosted på Hvaler.

Fjasko har siden skifta hovedkvarter, og er blitt jaktkompis til familien Evensen i Telemark.

 

 

Tyriberget`s Frk. Bella, må sies å nesten ha kommet til paradis, for et terreng og natur hun har fått å boltre seg i hos familien Haugen på Kyrksæterøra. Tusen takk for de fine bildene vi allerede har fått, slikt varmer.

 

Tyriberget`s Fax Var ment å havne på Hønefoss, selv om det var litt frem og tilbake, da minstejenta ble dårlig den første gangen, og Thomas trodde hun var allergisk. Men etter å ha vært og konnstantert at det ikke var tilfelle, kom den 2. gangen hele familien og henta Fax som de hadde blitt veldig glad i, så nå blir det jakt med Beagle alikevell.

 

 

 

Tyriberget`s Flekken Hannhund som er den nye jaktkompissen til Helge Roald Juvet fra Sokna. Se det eksteriøret, og de fine vinkla. Roald har hatt flere Beagler før, så vi får håpe han også blir fornøyd med sin nye "Flekken".

 

Flekken fikk på Nittedal 1.og hederspremie på sin første utstilling, Roald ser på det som bonus, da han allerede viser kjempetakter i skogen.